Soort aanbod

Coaching voor jou
en je hond

Wil jij inzicht in je eigen gedrag en dat van je hond? Lees dan snel verder!

Hoe gaaf zou het zijn als...

Ons traject je handvatten geeft?

Bij ons mag je in een veilige situatie, waarin niet wordt geoordeeld, oefenen en uitproberen waar jouw grenzen liggen. Hoe fijn is het als er wordt meegedacht in mogelijkheden en je krachten worden uitvergroot?

Wat als je zelfvertrouwen groeit en je durft aan te geven dat je het ergens niet mee eens bent? 

Durf jij het aan om buiten je comfort zone te stappen en letterlijk in beweging te komen? 

Wij gaan je helpen!

Zo gaan we dat doen

We gaan met je eigen hond aan de slag. Sunny kan later in het traject ingezet worden om je grenzen te verleggen om met een andere hond een sessie aan te gaan. Sunny is een gecertificeerde psychosociaal hulphond. Dit betekend dat ze is getest op veiligheid en betrouwbaarheid. 

Door samen met de hond te werken aan: zelfvertrouwen, respect voor jezelf en de ander, relaties onderhouden en grenzen aangeven. Geeft de training  jou inzicht door middel van bewust wording van je eigen gedrag. Deze training bestaat uit 8 tot 12 sessies. Dit verschilt per hulpvraag en persoon. De eerste sessie zal besteed worden aan het gedrag van de hond om vervolgens aan de slag te gaan met de thema’s.

Deze training is gebaseerd op de theorie en leerprincipes uit de haptonomie en Rots&Water training. Door middel van deze leerprincipes wordt er volop geïnvesteerd in een positieve relatie tussen jou en je hond. Hoe gaaf is dat!

We werken in kleine stapjes en passen, waar nodig, de richting aan. De coaching wordt aangeboden op een locatie die jij prettig vindt, dit kan thuis, op school, of in het bos. Bij Sunny Coaching is jouw hulpvraag en hoe je daarmee aan de slag wilt gaan leidend. Jij bepaalt de weg. Zo gaan we net een stapje verder om je te begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Wat andere mensen zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.