Soort aanbod

Coaching met Sunny

Wil jij aan de slag met het aangeven van je grenzen? Zou je vaker ‘nee’ willen zeggen? Lees dan snel verder!

Hoe gaaf zou het zijn als...

Ons weerbaarheidstraject je handvatten geeft?

Bij ons mag je in een veilige situatie, waarin niet wordt geoordeeld, oefenen en uitproberen waar jouw grenzen liggen. Hoe fijn is het als er wordt meegedacht in mogelijkheden en je krachten worden uitvergroot?

Wat als je zelfvertrouwen groeit en je durft aan te geven dat je het ergens niet mee eens bent? 

Durf jij het aan om buiten je comfort zone te stappen en letterlijk in beweging te komen? 

Wij gaan je helpen!

Zo gaan we dat doen

Dit aanbod is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. We gaan samen met Sunny aan de slag. Sunny is een gecertificeerde psychosociaal hulphond. Dit betekend dat ze is getest op veiligheid en betrouwbaarheid. 

Door samen met Sunny te werken aan: zelfvertrouwen, respect voor jezelf en de ander, relaties onderhouden en grenzen aangeven. Geeft de training  jou inzicht door middel van bewust wording van je eigen gedrag. Deze training bestaat uit 8 tot 12 sessies. Dit verschilt per hulpvraag en persoon. De eerste sessie zal besteed worden aan het gedrag van de hond om vervolgens aan de slag te gaan met de thema’s.

Deze training is gebaseerd op de theorie en leerprincipes uit de haptonomie en Rots&Water training.

We werken op een locatie die jij prettig vindt, dit kan thuis, op school, of in het bos. Bij Sunny Coaching is jouw hulpvraag en hoe je daarmee aan de slag wilt gaan leidend. Jij bepaalt de weg. Zo gaan we net een stapje verder om je te begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Wat andere mensen zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.