Soort aanbod

Autisme begeleiding

Loop je vast in het dagelijks leven en wil je ondersteuning in hoe hiermee aan de slag te gaan? Scroll dan even naar beneden!

Hoe mooi zou het zijn als...

Er iemand voor jou is waarmee:

Je samen onderzoekt wat autisme voor jou betekent. 

Je samen kunt oefenen hoe je sociale situaties aan kan gaan.

Je onderzoekt waar je goed in bent en welke krachten je hebt. 

Je samen bepaalde situaties bespreekbaar maakt en daardoor handvatten krijgt hoe je met situaties om kan gaan. 

Je samen een schoolplanning maakt.

Je samen kijkt hoe je jouw sociaal netwerk kunt uitbreiden. 

Je iemand hebt die met je meedenkt in hobby’s, werk of dagbesteding mogelijkheden. 

Wij gaan je helpen!

Zo gaan we dat doen

Individuele autisme begeleiding is voor iedereen die ondersteuning zoekt in het dagelijks leven. We kunnen je helpen om te onderzoeken waar jouw knelpunten zitten en hoe je daarmee aan de slag kan gaan. Dit doen we bij Sunny Coaching op verschillende manieren, onder andere door: 

  • Coaching in de natuur: deze individuele begeleiding haalt zijn kracht uit het bewegen en de daaruit voortkomende fysieke processen in combinatie met de rust van de natuur. Al wandelend gaan we in gesprek over je hulpvraag.
  • Psycho-educatie: dit aanbod is geschikt voor zowel kinderen, pubers en (jong)volwassenen. Hierin gaan we aan de hand van verschillende educatie materialen samen onderzoeken en analyseren wat een autisme spectrum stoornis (ASS) voor jou betekent. Wat zijn jouw kwaliteiten en wat zijn jouw valkuilen en hoe kan je hiermee om gaan?

We werken op een locatie die jij prettig vindt, dit kan thuis, op school of in het bos. Bij Sunny Coaching is jouw hulpvraag en hoe je daarmee aan de slag wilt gaan leidend. Jij bepaalt de weg. Zo gaan we net een stapje verder om je te begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.